Het ontstaan van Tapatap...

Zaakvoerster en chef Patricia werd in 1988 geboren uit een Duitse vader en een Braziliaanse moeder. Na studies in Duitsland en de UK, verhuisde ze in 2009 naar Spanje (Marbella), waar haar ouders een vakantie-appartement hadden.

In Spanje bouwde ze een uitgebreide vrienden- & kennissenkring op en werkte ze oa. als dierenarts assistente en bediende in een vastgoedkantoor.

In 2018 leerde ze haar huidige echtgenoot kennen – een geboren ‘Moeseneir’.  Na samen te hebben gewoond in Estepona en de geboorte van hun zoon in Spanje (2019), beslisten ze (mede door een nieuwe zwangerschap) om de zon van Spanje in te ruilen voor de stabiliteit en onderwijskwaliteit van België.

Haar liefde voor koken kreeg ze mee zodra ze in Spanje een hoop mensen leerde kennen. Van lokale Spaanse vrienden en hun familie kreeg ze de kneepjes en geheimen mee van de échte authentieke Spaanse keuken.

Het maken van immense tapasbuffetten deed ze in het begin vooral op familiefeestjes en avonden met vrienden. Toch bleef iedereen zeggen dat ze hier iets beroepsmatig mee moest gaan doen.  En zo geschiedde…

Begin 2023 – toen de kleinste telg van het gezin 6 maand oud was – werd JOEPA GROUP BV opgestart.

Onder de naam TAPATAP bieden we een eerlijke, authentieke Spaanse keuken aan voor mensen die houden van no-nonsense gerechten.  Hier en daar een knipoog of ‘touch’ van een Belgisch (oa. onze garnaalkroketten) of Braziliaans gerecht willen we met TAPATAP voor ieder wat wils bieden.

Wij zeggen alvast: Smakelijk!

Je kan onze gerechten en tapas vinden in onze webshop, maar mail gerust als je naar iets op zoek bent of een specifiek gerecht wil.

Tapatap staat voor no-nonsense, authentieke keuken met verse ingrediënten en traditionele bereidingen.

tapatap tapaswinkel tapasrestaurant hamme